Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: آرایش درمانی کشور برای مقابله با کرونا نیاز به اصلاح و ارتقا دارد و با این سیاست فعلی نمی‌توان پاندومی را کنترل کرد. - اخبار استانها -

منصور امین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: جهان و بویژه کشور ما در شرایط اوج گیری مجدد کرونا و پاندمی این ویروس هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای عبور از این پیک کرونا که تاکنون سنگین ترین پیک بوده، نیاز به رعایت ضوابط بهداشتی از سوی همه افراد و همان طوری‌که مقام معظم رهبری به درستی گفتند باید راهبرد و آرایش جدید اتخاذ شود.

کاشف نخستین داروی ضد کرونا در خوزستان گفت: برای مقابله با این شیوع همراهی مردم بسیار مهم است و متاسفانه ساده انگاری کرونا کنترل را دشوار می‌کند. امروز خیابانهای مردم مملو از جمعیت است که بسیاری از ترددها غیرضروری است.

وی به مسأله فرهنگ بهداشت عمومی اشاره و تاکید کرد: متولیان حوزه بهداشت باید با استفاده از دستگاههای رسانه ای و فرهنگی وضعیت را تشریح دهند و مردم را به استفاده از ماسک ترغیب کنند.

امین با تقدیر از استقامت مدافعان سلامت گفت: سیاستگذاران عرصه سلامت باید تدابیر جدید طراحی کنند و متاسفانه با وجود گذشت بیش از 17ماه هنوز در مرحله آزمون و خطا هستند. به طور مثال حمل و نقل عمومی را آزاد ولی اجازه تردد وسایل شخصی را نمی‌دهند.

امین تاکید کرد: یکی از مسایل مهم این است که برای وضعیت معیشت و کسب و کار اصناف بسته حمایتی تدوین شود ولی در هفته اخیر شاهد بودیم بسیاری از مراکز غیرضروری مانند سالنهای ورزشی و عروسی باز شدند که در تشدید بحران اخیر  بسیار اثر منفی داشت.

بیداد کرونا در یزد/ هفتمین شهید مدافع سلامت یزد هم آسمانی شدتخصیص 110 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای کمک به درمان بیماران کرونایی و معیشت اقشار ضعیفکاهش چشمگیر میانگین سن بیماران کرونایی بستری در آلمانتاکنون چند دوز واکسن کرونا وارد و تزریق شده است؟ + جدول گمرک

این استاد دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز گفت: بعضی پروتکلهای درمانی مناسب با شرایط فعلی نیست و این جابجایی افراد در بیمارستان ها برای گرفتن سی تی اسکن ریه ضروری نیست و این بیشتر به نفع مراکز آزمایشگاهی است.

وی گفت: مسوولان پزشکی کشور در این مدت متاسفانه از ظرفیت طب اسلامی و سنتی استفاده نکردند و اجازه ندادند این بخش نیز مددرسان بشود.

امین بیان داشت: وزارت بهداشت باید ضمن تلاش برای واردات واکسن و سرم، اولویت خود را در تقویت تولید داخل بگذارند. 

وی ادامه داد: بسیاری از شربت ها و داروهای ضد کرونا مجوز گرفتند ولی از سوی وزارت بهداشت وارد پروتکل درمانی نشده است که قابل قبول نیست.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با انتقاد از خوش بینی مسولان بهداشتی به محصولات غربی و بی اعتنایی به توانمندی داخل گفت:  بسیاری از محصولات بهداشتی می‌تواند میزان مرگ و میر را کاهش داد ولی نگاه به غرب مانع از ورود این محصولات درمانی شده است.

انتهای پیام/341/ ت

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور