Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صفی‌خانی معاون فرهنگی دانشجویی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در مورد فعالیت‌های دفاتر مشاوره امین در دوره اپیدمی کرونا اشاره کرد: مرکز مشاوره  امین با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری و همچنین به صورت غیرحضوری خدمات مشاوره‌ای ارائه  می‌کند.

معاون فرهنگی دانشجویی استان قزوین در زمینه خدمات ارائه شده در ایام امتحانات برای دانشجویان گفت: با توجه به برگزاری امتحانات به صورت مجازی مرکز مشاوره وبینارهایی با موضوع مدیریت اضطراب امتحان ، مطالعه صحیح برای دانشجویان و همچنین تدریس اثربخش برای اساتید برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 صفی خانی با اشاره به اینکه آمار مراجعین با توجه به غیرحضوری بودن دانشجویان در دانشگاه کاهش چشمگیری داشته است، ادامه داد: دانشجویانی که به مرکز مراجعه کرده‌اند بیشتر دارای مشکلات تحصیلی، برنامه ریزی درسی، دقت و تمرکز، مطالعه صحیح و همچنین ازدواج، روابط عاطفی و مشکلات روان ( افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلق) بوده‌اند.

معاون فرهنگی دانشجویی استان قزوین در مورد اینکه مشکلات روحی دانشجویان در آموزش مجازی نسبت به آموزش‌های حضوری چه تفاوتی داشته است، گفت: از نظر روانی مشکلات بیشتر به سمت استرس زمان برگزاری امتحانات، مشکلات فضای مجازی و اینترنت، عدم یادگیری صحیح به دلیل در اختیار نبودن فضا و امکانات داخل دانشگاه مانند فضای مطالعه، استاد و کتب مختلف درسی و جزوات بوده است.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه دانشگاه ما از نظر دانشجوی مشاوره فارغ‌التحصیل نداشته و رشته جدیدی محسوب می شود، به‌طبع در دفاتر مشاوره نیز از آنها استفاده نشده است.

صفی خانی در مورد نحوه غربالگری روحی دانشجویان ترم اولی گفت: با اجرای طرح غربالگری با تست سلامت روان(GHQ  ) و تفسیر تست دانشجویانی که دارای مشکل بوده و یا در مرز آسیب و صدمه بوده‌اند به مرکز فراخوانده شده و تحت درمان قرار می‌گیرند.

وی در ادامه اشاره کرد: خدمات مشاوره‌ای در تمامی مسائل مربوط به حوزه روانشناسی و روانشناختی با استفاده از کادر مجرب ارائه می‌شود. همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی به صورت حضوری یا غیر حضوری به صورت وبینار، حضور در خوابگاه‌ها و ارائه خدمات مشاوره ای به ایشان ، نصب بنر و پوستر های انگیزشی‌، پخش موسیقی در محیط دانشگاه‌، برگزاری مسابقات ورزشی مانند کوهپیمایی و پیاده‌روی‌، درج پیام‌های کوتاه و ارسال آن به پروفایل دانشجویان، بارگذاری پیام‌هایی که سبب ایجاد انگیزه و نشاط و علاق در دانشجویان می‌شود در فضای مجازی، از جمله فعالیت‌هایی است که در زمینه مراکز مشاوره امین انجام می‌پذیرد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1101627 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراکز مشاوره امین علی صفی خانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراکز مشاوره امین صفی خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان