Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@19:33:43 GMT

الگوی مانوس با قرآن زمینه‌ساز تحقق جامعه سالم است

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۸۹۱۰

الگوی مانوس با قرآن زمینه‌ساز تحقق جامعه سالم است

ایسنا/مرکزی سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک اظهار کرد: الگویی که با قرآن و سیره انبیای الهی و امامان معصوم مؤانست دارد، می‌تواند در پرورش و تربیت فرزندان صالح، خانواده‌ سالم و در نهایت جامعه‌ سالم موثر باشد.

زهرا عسگری، سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک، امروز، ۱۹ خرداد در همایش استانی «بانوی تحول‌آفرین تاریخ» که به همت دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و این دانشگاه برگزار شد، گفت: برای برخورداری از دختران و زنانی در تراز انقلاب اسلامی باید در کنار اسوه‌های دینی همچون حضرت زهرا(س)، حضرت زینب (س)، به نوجوانان و جوانان امروزی الگوهای عینی و قابل لمسی ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همایش بانوی تحول‌آفرین تاریخ می‌تواند طلیعه کنگره ملی بانوان تحول‌آفرین برای سال آینده باشد، بیان کرد: یکی از رسالت‌های دانشگاه فرهنگیان تربیت دانشجو معلم برای رسیدن به حیات طیبه است و باید بر اساس معیار اسلامی و آنچه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است انجام شود.

عسگری ادامه داد: حیات طیبه یا سبک زندگی اسلامی همان دستیابی به وضع مطلوب زندگی است که بر اساس مبانی و ارزش‌های دین اسلامی محقق می شود و تحقق آن باعث رسیدن به قرب الهی می‌شود و این امر همان است که بانو مجتهده امین و سایر بانوان مفاخر کشور به آن رسیده‌اند.

وی بیان کرد: همه علما و مجتهدان در زمان حیات بانو مجتهده امین و پس از آن او را تکریم کرده‌اند و همان‌طور که علامه طباطبایی بین مردان و علما بی‌نظیر هستند، بانو مجتهده امین نیز بین بانوان دارای چنین جایگاهی هستند. همه ما به عنوان افرادی که در حوزه تعلیم و تربیت نقش‌آفرین هستیم باید دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانان بویژه بانوان و دختران را با جایگاه بانوانی که در جامعه اسلامی تأثیرگذار بوده‌اند آشنا کنیم.

عسگری با اشاره به اینکه بانوان مفاخر ایران کم نیستند، اظهار کرد: البته در این زمینه خلاء هایی احساس می‌شود که این بانوان آن‌گونه که باید در جامعه معرفی نشدند، یکی از اهداف برگزاری این همایش گرامیداشت یاد و بزرگداشت نام این بانوان فرهیخته است، بانو مجتهده امین، طوبی کرمانی، مهری سویزی، گرجی، طاهره دباغ، شهلا حبیبی و فاطمه رهبر از جمله بانوانی هستند که باید برای معرفی آنان اقداماتی صورت گیرد تا به عنوان الگو و اسوه به جامعه معرفی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری بانو مجتهده امین استان مرکزی بانو مجتهده امین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسنی آهنگر در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان گفت: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، گفت: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به ۴ کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و گفت: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرئت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر افزود: در نتیجه این عملیات جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی آهنگر اضافه کرد: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 6092331

دیگر خبرها

  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم